Pam a Pam a la FESC. De la il·lusió a l’entusiasme

Els passats 20, 21 i 22 d’octubre Pam a Pam hem participat un any més a la FESC. Però aquest any teníem tantes novetats que els nostres somriures eren radiants, ens veu veure? Per una banda, hem estrenat pàgina web nova pamapam.cat. Com sabeu, la pàgina web es pot considerar sense dubtes el pilar fonamental i central… Llegir més

Els passats 20, 21 i 22 d’octubre Pam a Pam hem participat un any més a la FESC. Però aquest any teníem tantes novetats que els nostres somriures eren radiants, ens veu veure?

Per una banda, hem estrenat pàgina web nova pamapam.cat. Com sabeu, la pàgina web es pot considerar sense dubtes el pilar fonamental i central del projecte, tant per oferir alternatives de consum a la població i refermar el paper articulador de mercat social, com per a garantir que Pam a Pam se segueix definint com a projecte col·laboratiu, mitjançant la participació de les xinxetes en el funcionament i creixement del web.

D’altra banda, ja vam presentar-vos anteriorment el nou qüestionari de Pam a Pam, on ja no només analitzem bones pràctiques puntuals, sinó que aprofundim en la definició dels límits polítics de l’economia solidària.

A més, durant els 3 dies que ha durat la FESC hem participat a diferents xerrades i tallers on amb moltes de vosaltres ens hem retrobat, hem compartit reflexions, hem fet créixer el debat i hem intentat fer de la intel·ligència col·lectiva la nostra manera de fer. I hem parlat de com les iniciatives detecten necessitats i caminen cap a la consolidació de noves pràctiques relacionades amb el factor humà, de com trobem propostes d’actuació conjunta entre els moviments dels procomuns i l’ESS, de quina relació establim amb el comerç local com a proposta de resistència en algunes situacions…

Però segurament si heu passat per la FESC algun d’aquests dies coincidireu amb nosaltres que si en alguna cosa ha destacat aquest any Pam a Pam ha estat amb el seu espai central d’entrevistes. Allotjades a una magnífica cúpula fruit del treball del Col·lectiu Volta, amb una gran visibilitat i envoltades de guirnaldes, sofàs i xinxetes gegants; gràcies a l’aposta de moltes iniciatives que han confiat en nosaltres per a ser entrevistades durant la FESC;  gràcies a la força incansable de les xinxetes que han assumit una entrevista rere l’altre durant els dos dies centrals de la fira; hem aconseguit fer més de 25 entrevistes!

I què significa això? Doncs que a Pam a Pam HEM ARRIBAT ALS 500 PUNTS PUBLICATS! 

Així doncs, i perdoneu-nos aquest atac d’autoreferencialitat, però des de Pam a Pam volem cridar als quatre vents que aquesta edició de la FESC ha estat un èxit! I que hem sortit amb les piles més carregades que mai, amb un gran somriure a la cara, una nova pàgina web plena de nous punts mapats i l’orgull de formar part d’un moviment carregat d’entusiasme, alegria i estima.

Us deixem també el nou vídeo de Pam a Pam, per a totes les que encara no coneixeu el projecte.

I recordeu, entre totes “FEM CRÉIXER LA COMUNITAT DE PAM A PAM!”