Des de Pam a Pam i la XES ens articulem i ens identifiquem en valors i objectius comuns amb el moviment agroecològic. Per retroalimentar-nos, col·laborem amb vàries entitats i projectes. Aquí algunes de les eines que n’han resultat.

einateca

Einateca Agroecològica

Eines i recursos per afrontar de manera col·lectiva els reptes del sector per a les xarxes alimentàries locals Les xarxes alimentàries locals són espais de col·laboració, suport mutu, articulació i treball conjunt entre projectes productius, projectes d’elaboració alimentària i, en moltes ocasions, altres agents socials del territori.

Associacionisme Educatiu

Propostes i eines pràctiques per incorporar el consum agroecològic a campaments, casals, rutes o colònies. Des de l’associacionisme educatiu es vol tenir en compte l’impacte dels aliments en les activitats: la petjada ecològica, els impactes globals i, en definitiva, el model agroalimentari a què es dona suport.
associacionisme_educatu
comandes_conjuntes

Comandes conjuntes en espais comunitaris

Guia i materials per fer comandes col·lectives a productores d’una mateixa zona per facilitar el transport. Proposta per a espais comunitaris, ateneus, casals o xarxes de barri o poble. Una de les estratègies per afavorir el consum local d’aliments ecològics i la transició ecosocial.