Nova ruta Pam a Pam pel Clot!

El 26 de març et convidem a una ruta inspiradora pel barri del Clot. Les rutes ens porten el mapa al carrer i ens apropen les iniciatives d’economia solidària per a que puguem posar cares a les persones que les tiren endavant. Ens trobem a les 17h a la Llibreria Pebre Negre (C/ del Clot 41)!

Obrim aquesta ruta, inicialment dissenyada per a emprenedores socials i iniciatives socials -vinculades a l’Estàrter de l’Escola Igop- que vulguin intercanviar experiències amb l’economia solidària, als veïns i veïnes del Clot i de tota Barcelona.

La ruta s’iniciarà a les 17h a la Llibreria cooperativa Pebre Negre (C/ del Clot, 41) on coneixerem  aquest centre cultural cooperatiu que promou activitats relacionades amb el món de la cuina, la gastronomia i la cultura. Allà, hi haurà una presentació de Pam a Pam.

A les 18h, la ruta es desplaçarà a l’Herbolari Maria Casas (Plaça del Mercat del Clot, 22), una botiga de més de 25 anys especialitzada en la venda de productes d’herboristeria, alimentació especial, natural, ecològica i de Comerç Just, cosmètica natural i complements dietètics. Serà molt interessant conèixer una iniciativa que ha apostat pels productes de proximitat, ecològics i de Comerç Just des de fa tants anys, quan aquests eren molt més minoritaris.

D’aquesta experiència amb tanta història, a una de molt més nova: Autòctons ( C/ Rogent, 24), un comerç de barri on podem trobar productes de la terra, ecològics, i de petits i petites productores.

Per últim, a les 18:45h ens acomiadarem amb el sector de la roba, en una experiència molt complerta que conjuga la reutilització i reciclatge de roba amb la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió: Roba Amiga (C/ Sibelius, 9)

Us esperem a les 17h del dijous 26 de març a la Llibreria Pebre Negre (C/ del Clot 41)!!

Pam a Pam i barri a barri!