Nou grup Pam a Pam a Barcelona: imparable!

Després de la formació sobre Economia Social i Solidària i Pam a Pam que vam fer el passat 3 de novembre a l’Associació de Joves TEB, estem molt il.lusionades perquè s’ha format un nou grup de Pam a Pam a Barcelona.     Més d’una vintenta de xinxetes taronges -les persones que identifiquem iniciatives i projectes d’ESS, les entrevistem i… Llegir més

Després de la formació sobre Economia Social i Solidària i Pam a Pam que vam fer el passat 3 de novembre a l’Associació de Joves TEB, estem molt il.lusionades perquè s’ha format un nou grup de Pam a Pam a Barcelona.  
 
Més d’una vintenta de xinxetes taronges -les persones que identifiquem iniciatives i projectes d’ESS, les entrevistem i les pugem al mapa- formen part d’aquest nou grup. Ens reunim mensualment per compartir experiències i dubtes sobre les entitats que anem entrevistant, pensar activitats i fer créixer el projecte. A la darrera trobada, el local de SETEM se’ns quedava petit, cosa que és molt bona senyal! Totes les noves incorporacions estan rebent el suport i l’acompanyament d’altres xinxetes que ja porten més temps: així, enriquim els debats i treballem la cohesió interna.
 
Alguns dels projectes que han esdevingut la primera experiència d’entrevista per al nou grup són La Garrotxera, el grup de consum de Can Batlló, el coaching col·laboratiu l’Illa Emergent o Sostre Cívic, una entitat que promociona nous models d’habitatge que fa temps que coneixem però que encara no havíem entrevistat. En breu, anirem volcant tota la informació sobre aquestes iniciatives al web de Pam a Pam per anar sumant nous punts al mapa.
 
Ah! I molt aviat farem una entrevista col.lectiva a una entitat d’ESS que ens serveixi tant per conèixer l’organització com per treballar l’objectivitat en la valoració dels criteris.
 
Bon Pam a Pam!