Dues mirades al 8 de març

Amb motiu del 8 de març hem escrit dos posts, amb dues  mirades de dues persones implicades en l’ESS sobre el tema de gènere. Hi trobareu idees de com vivim aquest tema i algunes propostes sobre com creiem que podríem abordar-lo. Hem pres el mateix punt de partida, les desigualtats de gènere que vivim, també,… Llegir més

Amb motiu del 8 de març hem escrit dos posts, amb dues  mirades de dues persones implicades en l’ESS sobre el tema de gènere. Hi trobareu idees de com vivim aquest tema i algunes propostes sobre com creiem que podríem abordar-lo.

Hem pres el mateix punt de partida, les desigualtats de gènere que vivim, també, en l’àmbit de les iniciatives d’ESS. Però cada una hem anat per camins força diferents. Són posts complementaris. Potser el motiu d’aquest diferent punt de vista té a veure amb què un l’ha escrit una persona socialitzada com a home i l’altre una persona socialitzada com a dona.

Esperem que hi trobeu reflexions i propostes interessants i que anem creant espais on seguir treballant el tema, fins a superar les etiquetes de gènere i les desigualtats que comporten encara a dia d’avui.

Bona lectura!