Voleu formar part de les Xinxetes Taronges de Pam a Pam? Us necessitem!

El mapa de l’economia solidària i consum responsable de Catalunya cada dia és més gran i això és gràcies a la gran tasca de les nostres Xinxetes, persones voluntàries que s’encarreguen de buscar iniciatives de l’Economia Solidària i de consum responsable arreu del territori. Elles són les que visiten els projectes, els entrevisten i, finalment,… Llegir més

El mapa de l’economia solidària i consum responsable de Catalunya cada dia és més gran i això és gràcies a la gran tasca de les nostres Xinxetes, persones voluntàries que s’encarreguen de buscar iniciatives de l’Economia Solidària i de consum responsable arreu del territori. Elles són les que visiten els projectes, els entrevisten i, finalment, fan una fitxa descriptiva i informativa per pujar al mapa.

Aquesta tasca enriquidora i bàsica per a que el mapa es vagi omplint cada dia més, però, també necessita més mans. Si amb les mans que teníem fins ara hem arribat on hem arribat, imagineu-vos on podríem arribar amb la suma de les vostres!

Per aquest motiu hem pensat muntar una trobada amb totes les persones interessades en mapejar els projectes i explicar diverses coses:

–          En què consisteix el projecte de Pam a Pam;

–          quins són els seus criteris i com es duu a terme el procés de fer una entrevista i pujar-la al mapa; i

–          com s’estan organitzant els grups de Xinxetes Taronges (valorarem la possibilitat de crear-ne un de nou a Barcelona, si hi ha prou persones interessades)

La trobada la farem al local de SETEM (carrer del Bisbe Laguarda, 4. Metro: Sant Antoni) el dijous 26 de novembre a les 18 hores i ens allargarem, com a molt, fins a les 20 hores. Si estàs interessades o interessats en venir, et demanem que ompliu aquest formulari perquè puguem organitzar tota la logística de la trobada. Si no us anés bé aquesta data i horari, poseu-vos en contacte amb nosaltres per trobar la manera que pugueu informar-vos de tot i començar a col·laborar amb el mapa Pam a Pam.