Us esperem a la 1ªTrobada de xinxetes i persones interessades en Pam a Pam de tot Catalunya!

El pròxim dissabte 11 d’abril comptem amb vosaltres en aquesta trobada dirigida tant a les persones que participeu activament a Pam a Pam com a les que teniu ganes d’implicar-vos. Serà un espai on conèixer-nos, divertir-nos, aprendre, teixir xarxa per enfortir l’economia solidària i… visibilitzar que vivim en una terra de construcció d’alternatives!

Com sabeu, Pam a Pam és un projecte col·laboratiu que identifica i mostra iniciatives d’economia solidària de tot Catalunya. Col·laboratiu significa que es construeix i evoluciona gràcies a la implicació i participació de molta gent. Persones de tot el territori que mostren el seu interès i ganes de participar a Pam a Pam estant organitzades en grups territorials que es reuneixen periòdicament per a distribuir-se els punts a entrevistar, debatre qüestions d’economia solidària, formar-se, organitzar activitats…

Però totes aquestes persones encara no ens coneixem mútuament! Per això, proposem una trobada que ens permeti conèixer-nos, divertir-nos, compartir experiències, debatre i abordar qüestions pràctiques relacionades amb Pam a Pam. La cita serà el pròxim 11 d’abril al Casal de Barri Pou de la Figuera (C/ Sant Pere Més Baix, 70). Us anirem comunicant les novetats!

Volem compartir-vos, també, que estem tenint molts problemes amb el web que afecten tant a les dinàmiques de treball (no podem publicar els punts que s’entrevisten amb la rapidesa que ens agradaria) com a les dinàmiques comunicatives (a dia d’avui encara és difícil poder comunicar-nos fluidament entre les persones que participem al projecte), així que us demanem paciència! És un projecte ambiciós i apassionant que requereix el seu temps…ara mateix, estem dissenyant un programa que contempla l’intercanvi d’experiències, debats i tallers amb diferents temàtiques en simultani, per tal de donar cabuda a les diferents expectatives i nivells de coneixement de l’economia solidària i del funcionament de Pam a Pam, per a que sigui útil i enriquidor per a tothom.

Per últim, facilitar-vos les dades pràctiques,  compartir-vos la il·lusió amb que estem preparant aquesta trobada, i dir-vos que esperem trobar-nos moltes persones! Sentiu-vos convidades tant si ja esteu participant activament a Pam a Pam com si en teniu ganes i aquest pot ser l’inici.

Agafeu l’agenda i anoteu!

Què? Primera trobada de membres de Pam a Pam de Catalunya.
PROGRAMA
10.30h Benvinguda, presentació i coneixença.
11.15h Espai per a compartir experiències i evolució dels grups.
11.15h Descans.
12.30h Tallers en simultani:
– Criteris i desenvolupament d’entrevistes
– Tècnic: com pujar un punt, escriure posts…
– Comunicació: crear comunitat virtual i humana.
14.00h Dinar i vídeos col·laboratius.
16.00h Debat plenari. Els límits de l’economia solidària: què volem mostrar a Pam a Pam?
18,00h Tancament i propers passos.

Quan? Dissabte 11 d’abril, de 10:30 a 18:30h
On? Casal de Barri Pou de la Figuera (C/ Sant Pere Més Baix, 70. Metro Urquinaona L1 i L4 o Arc de Triomf Renfe L1)
Qui? La trobada està dissenyada per a totes aquelles persones i col·lectius que esteu participant a Pam a Pam o tingueu ganes de fer-ho.
Per què? Perquè tenim moltes ganes de conèixer-nos, divertir-nos, aprendre, teixir xarxa per enfortir l’economia solidària i visibilitzar que vivim en una terra de construcció d’alternatives.
Com? Només heu de contestar el següent formulari d’inscripció que facilitarà organitzar la logística i on ens agradaria recollir les vostres propostes de temes a treballar, per acabar de tancar el programa.

Comptem amb vosaltres!
Equip Pam a Pam