Sigues el canvi que vols veure en el món… i canvia de dentista!

“Les 1001 dents” és una clínica dental ben especial que pots trobar a Pam a Pam. El seu equip destina el 13% del total dels tractaments dels seus pacients a l’ONG “Dentistas sobre ruedas”, la qual es troba porta amb porta amb la mateixa clínica i ofereix tractaments gratuïts a aquelles persones que no se’ls poden permetre.

Ens agrada criticar el món en el que vivim: “què dolent és aquest banc”, “quin abús als drets laboral fa aquesta multinacional”, però poc fem per a intentar canviar-ho. Ens costa molt invertir aquella tarda que tenim lliure després d’una dura jornada laboral per a dur a terme accions que puguin canviar aquesta societat que tan poc ens agrada, o potser, és que no som conscients que aquestes accions poden esdevenir grans canvis.

Crec que Pam a Pam és una eina perfecte per a aquells i aquelles que vulguin reivindicar que el sistema en el què vivim no és del seu gust. El mapa de Pam a Pam t’ofereix un ventall molt ampli d’alternatives a l’economia convencional que poden transformar el teu entorn.

Una d’aquestes alternatives és “Les 1001 dents”. “Les 1001 dents” és una clínica dental molt especial. L’equip que forma part d’aquesta clínica destina el 13% del total dels tractaments dels seus pacients a l’ONG “Dentistas sobre ruedas”, la qual es troba porta amb porta amb la mateixa clínica i ofereix tractaments gratuïts a aquelles persones que no s’ho puguin permetre. Això no vol dir que els preus siguin més cars, simplement renuncien a un benefici per tal d’afavorir a la societat. A més, els i les professionals de la clínica són, a la vegada, voluntàries de la ONG assegurant així una atenció de qualitat per a tothom.

Deixar de visitar el dentista de sempre per començar a anar a “Les 1001 dents” és una petita acció que tots i totes podem fer amb un mínim esforç . Així, a través del nostre consum, en aquest cas de tractaments odontològics, podem aportar el nostre gra de sorra per a la transformació social.

Sigues el canvi que vols veure en el món… tria punts de consum responsable i economia solidària! Tria els punts que apareixen al mapa de Pam a Pam!.