Rutes #pamApam de consum responsable simultànies a Barcelona, Girona, Manresa i Reus, aquest dissabte 20!

Et convidem a les rutes simultànies #pamApam del consum responsable i l’economia solidària a Barcelona, Girona, Manresa i Reus per compartir el llançament del mapa a tot Catalunya. El proper dissabte 20 de desembre, vine a punxar el capitalisme!

On puc trobar roba feta sense explotació laboral? On compro menjar ecològic i de Comerç just? Com puc cobrir les necessitats de la meva vida quotidiana (habitatge, educació o oci, per exemple) fora del mercat capitalista? Ara aquestes preguntes ja tenen resposta!

Pam a Pam és el mapa col·laboratiu que mostra iniciatives del consum responsable i l’Economia Solidària, una iniciativa de SETEM i la Xarxa d’Economia Solidària (XES) per transformar el nostre entorn a partir de la cistella de la compra. El proper dissabte 20 volem compartir l’alegria de l’ampliació del mapa a tot Catalunya i et convidem a una ruta!

Rutes de consum responsable simultànies a Barcelona, Girona, Manresa i Reus. Dissabte 20 de desembre. 11 hores.

BARCELONA
Quan? Dissabte, 20 de desembre. 11 h.
On? Barri de Gràcia. Punt de sortida: Botiga vegana de sabates i complements Amapola Barcelona. Travessera de Gràcia, 129.
Què? Ruta per iniciatives de consum responsable i Economia Solidària del barri de Gràcia, acabarem fent un vermut #pamApam!

GIRONA
Quan? Dissabte, 20 de desembre. 11 h.
On? Un sol món (Plaça Miquel de Palol, 5)
Què? Ruta per iniciatives de consum responsable i Economia Solidària.

MANRESA
Quan? Dissabte, 20 de desembre. De les 11 h. a les 14 h.
On? El punt de trobada i de finalització serà al local que comparteixen Mbici i Mengem Bages (c/ Bruc 59 baixos. Manresa). No et diem la resta de punts que visitarem, si els vols saber, hauràs de venir el dia 20!
Què? Si vols fer la ruta sobre d’una bicicleta, pots dur la teva, o agafar-ne una al local de Mbici. Això voldrà dir que cal venir amb puntualitat i caldrà fer la ruta completa, ja que les bicis es retornaran al final. Si vols fer la ruta a peu, no necessitaràs res més, però hi haurà algun punt de la ruta que et perdràs.

REUS
Quan? Dissabte, 20 de desembre. 11 h.
On? Cooperativa El Brot. Carrer Pròsper de Bofarull, 26.
Què? Ruta per iniciatives de consum responsable i Economia Solidària.

PER PARTICIPAR A LES RUTES, INSCRIU-TE AQUÍ!