Primera trobada d’iniciatives d’Economia Solidària de les terres gironines

Si estàs implicada amb les xarxes territorials de la XES o engrescada amb l’ESS t’esperem el 14 de juny a la Fira Ecosí per conèixer-nos, compartir experiències i eines com Pam a Pam, i solucionar possibles dubtes relacionats amb les dinàmiques de treball conjuntes!

Durant el cap de setmana del 12 de juny tindrà lloc a Fira de Girona la 10a edició d’EcoSí, la fira gironina de referència en l’àmbit de la sostenibilitat que busca promocionar els elements clau d’aquest sector, tan en l’àmbit personal com professional.

En el marc de la fira, diumenge 14 a les 10:30h presentarem Pam a Pam com a  eina per a visibilitzar les iniciatives de l’Economia Social i Solidària (ESS) de les terres gironines i donarem a conèixer la Xarxa d’Economia Solidària. A les 11:30h disposarem d’un espai de treball a la Fira per seguir amb la trobada d’intercanvi i, si resulta d’interès general, es podran mapar algunes iniciatives perquè apareguin al mapa, tot i que la idea és decidir de forma conjunta allò que més interessi treballar.

L’objectiu és aprofitar aquest espai per convocar una trobada amb totes les persones i entitats implicades en xarxes territorials de la XES o engrescades amb l’ESS. Així, podrem conèixer-nos, compartir experiències i eines, i solucionar dubtes relacionats amb les dinàmiques de treball conjuntes.

Per a tenir una previsió del número de persones assistents preguem que t’inscriguis en aquest formulari.

Esperem comptar amb la teva participació en aquesta primera trobada d’iniciatives d’Economia Solidària de les terres gironines!