Presentació de Pam a Pam i formació per a noves activistes a Tarragona

Presentem el mapa Pam a Pam i fem una formació per a noves activistes a Tarragona, amb la intenció de reactivar el grup local de Pam a Pam. Serà dimecres 11 d’abril a les 19h al Casal Popular Sageta de Foc.

Aquest dimecres 11 d’abril, presentem a Tarragona el mapa Pam a Pam de l’Economia Solidària. Aquesta iniciativa aplega en el mapa interactiu empreses i iniciatives de Catalunya que treballen amb diferents criteris de l’economia solidària, com la democràcia interna, la perspectiva feminista, el desenvolupament personal, condicions laborals dignes, transparència, cohesió i transformació social, etc.

Pam a Pam és una comunitat oberta de persones que es forma en economia solidària i entrevista els punts que apareixen en el mapa, fomentant un consum crític i conscient. Aquest procés també facilita l’enxarxament entre iniciatives, així com obtenir diagnòstics de les diferents pràctiques transformadores que existeixen a Catalunya.

Pam a Pam és un espai d’aprenentatge col·lectiu a través de l’activisme que facilita practicar el consum responsable i enfortir l’economia solidària. En la presentació del dimecres 11 també hi haurà una formació per a aquelles persones i iniciatives que vulguin formar part d’aquesta comunitat.

Al Camp de Tarragona, Pam a Pam compta amb el suport de l’Ateneu Cooperatiu CoopCamp, que juntament amb SETEM Catalunya elabora una base de dades de l’economia social i cooperativa del Camp de Tarragona, així com detectar i visibilitzar les bones pràctiques d’aquestes iniciatives.

La presentació serà a les 19h al Casal Popular Sageta de Foc, és gratuïta i per inscriure’s s’ha de enviar un mail a tarragona@pap.wtr1.ch.