Pla de formació de Pam a Pam 2018

Cartell Taller llicències lliures

La formació és un pilar del projecte Pam a Pam.Totes les persones que volen ser activistes de Pam a Pam, reben una formació prèvia en economia social i solidària i el qüestionari de criteris de Pam a Pam. Però no només això, també fem formacions, sobre temes específics, per les persones que participen activament de Pam a Pam. Els temes que abordarem, han estat proposats per la mateixa comunitat a l’Assemblea de Pam a Pam del passat 27 de gener. En aquest post trobareu el que hem previst pel 2018.

Formacions programades per a noves xinxetes:

Granollers:

Dilluns 19/02 a les 16h al Local Social de la Magrana Vallesana (c/Isabel de Villena, 58)

Tarragona:

Dimecres 11/04 a les 19.00h a l’Espai Jove Kesse (C/ Sant Antoni Maria Claret, 12-14)

Barcelona:

Dimecres 04/04 a les 18.30h a La Vaqueria de l’SCI Catalunya (C/ Carme 95, baixos 2a)

Dimecres 23/05 a les 18.30h a Nou barris (lloc per confirmar)

Dijous 20/09 a les 18.30h a Poble Sec (lloc per confirmar)

Dimarts 20/11 a les 18.30h a Gràcia (lloc per confirmar)

 

Formacions internes per a la comunitat de Pam a Pam:

TALLER. Alternatives al capitalisme digital: codi obert, llicències lliures, software no privatiu. La Comissió TIC de Pam a Pam ens oferirà una formació interna per aprofundir en el coneixement i posar en valor l’ús de llicències lliures i apropar-nos a l’economia del Procomú. Serà el dilluns 19 de març a les 18:30h a La Lleialtat Santsenca.

Intercooperació i proveïdors. Reserveu-vos la data del 2 de juny, que farem una jornada de Pam a Pam a fora de Barcelona. El lloc i el programa sencer de la jornada encara estan per concretar, però ja tenim data i que segur que farem un taller sobre intercooperació i proveïdors.

Perspectiva feminista. El mes d’octubre, als voltants de la FESC, dedicarem un taller a aprofundir en la perspectiva feminista.

Ah, i ja que heu tret les agendes, apunteu-vos que a principis de juliol a l’agenda l’Escola d’estiu de la XES i que a finals d’octubre hi haurà la FESC.