Pam a Pam a la FESC: debats, entrevistes… i novetats!

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC) és una data molt assenyalada per a Pam a Pam: el mapa de l’economia social i solidària del país no se saltaria mai la trobada més important del sector! Així que a banda d’aprofitar per trobar-nos amb totes les iniciatives de l’ESS que hi siguin presents, hem volgut… Llegir més

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC) és una data molt assenyalada per a Pam a Pam: el mapa de l’economia social i solidària del país no se saltaria mai la trobada més important del sector! Així que a banda d’aprofitar per trobar-nos amb totes les iniciatives de l’ESS que hi siguin presents, hem volgut participar de manera activa en diversos espais.

D’una banda, hem organitzat un gran desplegament de xinxetes que intentaran entrevistar el màxim nombre d’iniciatives possibles per pujar-les al mapa. Les trobareu a l’estand de SETEM Catalunya o passejant-se per la Fira…no deixeu de saludar-les!

D’una altra, volem aprofitar la FESC per presentar un parell de sorpreses  #pamApam: la nova app que farà més accessible el mapa a totes les usuàries des dels seus telèfons mòbils i els nous adhesius que entregarem a totes les iniciatives mapades i que permetran que les consumidores les identifiquin a primer cop d’ull!

Per acabar, us animem a venir a les dues xerrades en què participem:

  • 10:00h. Sala Micaela Chalmeta Estratègies d’extensió territorial: iniciatives i reptes de mapatge de l’ESS a Catalunya. Amb PamaPam (Monica Vega) + Comissió de Xarxes Locals XES (Anna Fernandez) + BCN+Sostenible (Oriol Agulló).

  • 12:00h. Sala Micaela Chalmeta Panorama de l’ESS: construint la identitat del sector entre totes. Amb Economia del Bé Comú (Jose Antonio Lavado); COOP57 (Glòria Sanz); Comissió de Balanç Social XES (Ruben Suriñach); PamaPam (Anna Fernandez).

Fins dissabte!