Ens veiem a la FESC!

Mapa col·labroatiu de l'Economia Social i Solidària

Un any més, trobareu Pam a Pam a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, entrevistant iniciatives i organitzant dues sessions de debat.

La VII edició tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d’octubre al Recinte Fabra i Coats de Sant Andreu de Barcelona. La FESC és el gran esdeveniment anual de l’ESS, l’organitza la XES i mostra l’ampli ventall d’experiències i projectes de l’Economia Social i Solidària a Catalunya. Enguany, explorarà el guany de les”sobiranies” en totes les esferes de la vida, des dels aliments, les finances, l’energia o la tecnologia fins a la cultura, l’educació i els nostres propis cossos. Amb l’esperit de fer visibles les alternatives, fer-les crèixer i articular-les, es centrarà en tres eixos: sobirania en la gestió de recursos, econòmica i relacional.

Espai d’entrevistes

Des de Pam a Pam volem aprofitar la fira per seguir fent crèixer les més de 600 iniciatives mapades! Ens trobareu en un espai central com l’any passat, des d’on la comunitat de xinxetes, persones activistes del projecte, al llarg de dissabte i diumenge entrevistarà a totes aquelles alternatives que encara no siguin al mapa. Així que, si formeu part d’una iniciativa i voleu aparéixer al mapa de Pam a Pam, podeu omplir el formulari i us entrevistarem en la franja horària que millor us convingui!

Xerrades i debats

Però també volem aprofitar aquesta gran ocasió per retrobar-nos i compartir reflexions sobre l’ESS. Per això hem organitzat dues sessions:

   • “Sessió d’intercooperació” Sessió que organitzem juntament amb la Comissió d’Intercooperació de la XES i que està orientada a iniciatives de l’ESS, amb l’objectiu de crear un espai d’intercanvi i aprenentatge mutu on es treballaran qüestions relacionades amb la intercooperació i els reptes de treballar conjuntament amb altres organitzacions de l’ESS. Compartirem experiències d’articular-se per créixer, llançar nous productes o serveis, accedir a concursos públics…

   Divendres 26 d’octubre de 17 a 19 hores

   • “Construïnt Mercat Social a català”, xerrada oberta al públic que organitzem juntament amb la Comissió de Balanç Social de la XES i en què presentarem les dades obtingudes en diversos informes de diagnòstic de l’Economia Social i Solidària realitzats per Pam a Pam al 2018 al Camp de Tarragona, Penedès i l’Hospitalet del Llobregat i es presentaran  les dades de l’Informe del Mercat Social Català 2017.

   Diumenge 28 d’octubre de 12:30 a 14 hores, Sala Regina de Lamo.

Pam a Pam a la FESC 2017

Pam a Pam a la FESC 2017

 

Pam a Pam a la FESC 2'17

Pam a Pam a la FESC 2017