Coneixem nous projectes per la FESC

Un total de 16 xinxetes, activistes del projecte, van passar per l’espai Pam a Pam de la FESC. Durant dos dies va ser una carpa d’aprenentatge constant per a noves activistes per entrevistar nous punts del mapa.

Durant tot el dissabte i el matí diumenge de la FESC, hem estat entrevistant iniciatives que passaven per la colorida carpa instal·lada al mig de la plaça de la Fabra i Coats. Un total de 12 projectes ens han obert les portes del seu funcionament intern i les pràctiques que tenen impacte social i ambiental. Sempre amb entrevistes col·lectives, on més d’una activista passava pels 15 criteris de l’ESS durant la conversa.

Hem conegut a fons projectes amb una visió plenament transformadora, com el restaurant Espai Puntal o el projecte Lliures. També hem conegut iniciatives d’economia comunitària com la cooperativa d’habitatge de Manresa La Raval i l Biblioteca de les Coses de Sant Martí. Igualment hem entrevistat altres projectes com Ecoalimentària, La Mar de Bits Sol SiNesteSia, Cigtizens Q, Talaia Compacal i Seira Impuls Cooperatiu, alguns d’ells eren alhora expositores de la FESC.