Presentació sobre la proposta d’abastiment per a l’associacionisme educatiu

Des de l’Escola Lliure El Sol i Pam a Pam hem fet una proposta d’abastiment alimentari per a esplais, agrupaments i casals de joves després d’una reflexió sobre el paper de l’associacionisme educatiu en el model agroalimentari. És un plantejament en el marc del projecte Abastiment agroecològic que intenta donar eines per posar en pràctica… Llegir més

Des de l’Escola Lliure El Sol i Pam a Pam hem fet una proposta d’abastiment alimentari per a esplais, agrupaments i casals de joves després d’una reflexió sobre el paper de l’associacionisme educatiu en el model agroalimentari. És un plantejament en el marc del projecte Abastiment agroecològic que intenta donar eines per posar en pràctica accions cap a la sobirania alimentària.
En aquesta sessió presentarem l’eina, reflexionarem sobre alguns conceptes bàsics i aprofitarem per reprendre alguns dels temes més rellevants sobre associacionisme educatiu i model agroalimentari. Us convidem a participar-hi, compartir experiències, conèixer la proposta i seguir donant-li forma per tal que es converteixi en una eina útil per les entitats.