II Fira del Consum Conscient de Sant Quirze del Vallès

Ens trobareu al costat de les companyes d’El Rodal a II Fira del Consum Conscient, on trobareu altres entitats de l’economia social i solidària, les finances ètiques i l’agroecologia. Descobriu els productes i alternatives de consum que ens ofereixen les associacions, cooperatives i productors locals i les eines que tenim per fer un pas endavant… Llegir més

Ens trobareu al costat de les companyes d’El Rodal a II Fira del Consum Conscient, on trobareu altres entitats de l’economia social i solidària, les finances ètiques i l’agroecologia.
Descobriu els productes i alternatives de consum que ens ofereixen les associacions, cooperatives i productors locals i les eines que tenim per fer un pas endavant cap al consum responsable, l’economia social i solidària, i l’agroecologia de proximitat.
L’accés a l’espai de la Fira serà controlat i gratuït per ordre d’arribada, garantint l’aforament màxim permès.

La Fira se celebra en el marc de Festa de comerç just i Fira de Consum Conscient, organitzada per la Mesa de Solidaritat i Cooperació de Sant Quirze del Vallès amb la col·laboració de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, Teler Cooperatiu i Producció i Consum Vallès.