Vine a descobrir l’Economia Social, Solidària i Cooperativa del Raval!

Vols conèixer altres maneres de produir, finançar-se, consumir i fomentar l’ocupació, construint un món més just i equitatiu? Doncs el 22 de juliol a les 18h t’esperem a la pròxima ruta pel barri del Raval!

Aquesta ruta s’impulsa des del Districte de Ciutat Vella, Barcelona Activa-Treball als Barris i La Fàbrica del Sol, en col·laboració amb la Fundació Tot Raval. A més, forma part d’un projecte més ampli per mapar l’economia social i solidària al Raval, en el marc de Pam a Pam i el mapa Barcelona+Sostenible, per tal de continuar treballant i enfortint aquest sector i apropar-lo a la ciutadania. Trobaràs més informació en aquest enllaç.

Durant la jornada visitarem diferents projectes d’economia social i solidària existents al barri del Raval: botigues, restaurants, cooperatives de producció, com:

Tinta Invisible, un espai de pulsió artística amb 17 anys de recorregut ubicat al c/Lleó, 6.
La Unió de Cooperatives per la Fabricació de Pastes per Sopa (c/ Aurora, 11 bis)
Estel Tàpia, un centre especial de treball al c/ Om, 7-9, especialitzat en la reutilització de banderoles publicitàries i altres productes tèxtils, amb els quals fan bosses i accessoris. 
Impulsem, cooperativa que desenvolupa projectes per afavorir l’èxit escolar, laboral, social i personal de persones en risc d’exclusió social situada al c/ Tàpies, 6.
Ceres Natural, una botiga cooperativa de treball que ofereix alimentació ecològica, productes a granel, cosmètica natural i teràpies de salut a la ronda Sant Pau, 49.
Oikocredit, cooperativa de crèdit sense ànim de lucre, democràtica i participativa, capdavantera en inversió per al desenvolupament que es troba al c/ Bisbe Laguarda, 4.

Per inscriure’t a aquesta ruta fes click aquí!

T’hi esperem!