Ens veiem a la FESC virtual

Aquest any la Fira d’Economia Solidària de Catalunya serà virtual i durarà tot un mes, del 23 d’octubre al 22 de novembre. Des de Pam a Pam, com sempre, hi serem presents com expositores i amb altres propostes per al públic visitant.

En la novena edició de la FESC de la XES, la comunitat de Pam a Pam hem volgut participar de nou a trobada virtual per donar a conèixer i impulsar l’economia solidària a casa nostra. Aquest any per la fira volem Aire FESC, aquest és el lema que l’acompanya. El canvi ecosocial que proposa l’ESS és com aire fresc davant el capitalisme cada cop més voraç que s’aprofita de la crisi sanitària i econòmica actual.

Com en els anys anteriors, les xinxetes del projecte estaran fent entrevistes a les iniciatives transformadores que encara no formen part del mapa de l’economia solidària. Si creieu que el vostre projecte podria ser un dels punts del mapa, us podeu proposar aquí i una persona voluntària de Pam a Pam (xinxeta) contactarà amb vosaltres per fer-vos el qüestionari dels 15 criteris. Si coneixes alguna iniciativa que creus que podria estar al mapa, proposa-la aquí.

També ens trobareu al catàleg d’expositores del web interactiu de la FESC, que es posarà en marxa duran l’esdeveniment. Des d’allà podreu passejar pels aparadors interactius dels diferents sectors econòmics i les seves iniciatives. A banda, estarem donant suport a l’organització amb l’atenció a visitants, per aportar la nostra experiència i coneixement del moviment i resoldre possibles dubtes.

A més a més, a l’espera que es confirmi la programació de la fira, mirarem de socialitzar el projecte d’Abastiment Agroecològic i l’informe Sembrem Transformació, un apropament des de l’economia solidària en l’actualitat del moviment agroecològic a Catalunya en alguna de les activitats de la fira.

I per acabar, si sou expositores de la FESC, ja haureu vist que la plataforma per inscriure’s i crear els espais expositors és el de Pam a Pam. Posem al servei de la fira una eina que ja existeix pel mapa.

Ens veiem del 23 d’octubre al 22 de novembre a la FESC 2020!