Al 2022, més intercooperació i 1.300 punts al mapa

Trobada d'activistes de Pam a Pam, aquest desembre a Barcelona

Aquest any a Pam a Pam ens hem posat les piles en la intercooperació: n’hem fet nous mapes específics i també hem creat noves aliances. Però no hem deixat d’afegir punts al mapa de l’economia solidària.

Ens alegra tancar l’any amb un total de total 1.335 punts al mapa. Enguany hem publicat dels 176 nous punts, però n’hem hagut de despublicar 26 per baixa en la seva activitat. I és que tenim present que la ciutadania i les entitats continuen buscant projectes de l’ESS a pamapam.cat: ha tingut més de 37.000 visites, una tercera part de visitants freqüents.

Com dèiem, hem estrenat dues noves pàgines amb mapes: la d’intercooperació i la de la Xarxa de Pols Cooperatius. També hem posat en pràctica la intercooepració trobant-nos altres mapes i agents de l’ESS per col·laborar en fer de Pam a Pam un mapa més complet o per tirar endavant projectes com l’Einteca Agroecològica. Sense oblidar-nos del nou qüestionari agroecològic d’accés a Pam a Pam!

Les activistes del projecte hem estat fent entrevistes a nous punts a la FESC i al FESS rural i també 3 entrevistes col·lectives a projectes inspiradors. Hem organitzat sis formacions, dues xerrades i una ruta en col·laboració amb altres entitats. També ens han convidat a una dotzena d’actes externs on hem participat com a ponents.

Per acabar, ens acomiadem amb l’Informe de Mercat Social que hem publicat a la XES i amb els reculls de punts del mapa que hem publicat durant 2022 sobre energies renovables, cures a domicili per a la gent gran, activitats d’estiujoieria responsable.

Bon 2023!