Sí, hem agafat el present (i el futur) amb les nostres mans, PAM a PAM!

Som les xinxetes taronges. Les persones que, organitzades territorialment –de moment a Barcelona, Girona, Igualada, Manresa, Reus i Tortosa-, ja difonem l’existència d’unes economies diverses i alternatives. Les que ja existeixen als nostres territoris i les que podem construir adaptant allò que ja s’esdevé a d’altres llocs.

Sí, som i fem, ja no esperem que ens proposin, hem agafat el present amb les nostres mans, PAM a PAM!.

Sí, perquè coneixem persones i/o participem en projectes que, al nostre poble, barri i ciutat, ja fem economies d’unes altres maneres, diverses i alternatives. Sí, ho llegeixes bé, en femení i plural. Perquè hem decidit ser actores –promotores, directores i/o col·laboradores– d’uns processos per sostenir unes vides que valguin les alegries (i no només les penes, que també hi són) de viure-les. I per això ens organitzem juntes, per satisfer necessitats i, també perquè hi són, desitjos. Amb les nostres mans, PAM a PAM!

Sí, aquestes som les xinxetes taronges. Les persones que, organitzades territorialment –de moment a Barcelona, Girona, Igualada, Manresa, Reus i Tortosa-, ja difonem l’existència d’aquestes economies diverses i alternatives. Les que ja existeixen als nostres territoris i les que podem construir adaptant allò que ja s’esdevé a d’altres llocs. Amb les nostres mans, PAM a PAM!

Si, estem fent un mapa, el PAM a PAM,on territorialment i sectorialment difonem i fem més visible l’economia solidària en les seves diversitats i alternatives. I a partir d’avui 19D 2014, ja pots unir i participar amb nosaltres. Amb les teves mans, PAM a PAM!

Sí, un mapa col·laboratiu, perquè som nosaltres, les persones que, voluntariament, coneixem i reconeixem projectes: hi parlem, establim un diàleg que, amb un qüestionari orientatiu, ens permet fer un balanç compartit dels elements i criteris per tal que el projecte formi part del mapa PAM a PAM. Amb les nostres mans, PAM a PAM!

Sí, aquest és un projecte impulsat per SETEM Catalunya i la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya (XES), per articular territorialment una xarxa de persones i projectes a tot el país, pobles, barris i ciutats. I, així, també comptem amb el suport tècnic de quatre persones en els següents àmbits territorials: la Regió Metropolitana de Barcelona, amb la Mònica barcelona@pap.wtr1.ch; a Girona, amb la Núria girona@pampam.org; a la Catalunya Central i Lleida, amb la Laura catcentral@pap.wtr1.ch; i al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, amb la Núria tarragona@pap.wtr1.ch. I també a hola@pap.wtr1.ch . Amb les nostres mans, PAM a PAM!

Sí, benvinguda nova xinxeta taronja! A partir d’avui les teves mans i les nostres, juntes, fem PAM a PAM!