A Pam a Pam, tracem juntes el 2018

Pam a Pam és des del primer dia un projecte col·laboratiu. Sense nosaltres no seria realitat. I qui hi ha darrera d’aquest nosaltres? La comunitat de persones que participa i dona vida, de maneres molt diferents, a Pam a Pam.

L’aposta pel treball col·laboratiu no només segueix ferma, sinó que volem seguir fent passes endavant per consolidar-la, ampliar-la i dur-la a terme amb tot el que impliqui. Hem dedicat el 2017 a realitzar un pla de participació, amb aquesta intenció. Ara, i resultat d’aquest treball, comencem el 2018 fent una assemblea a la que hi està convocada tota la comunitat de persones de Pam a Pam. Serà el dissabte 27 de gener a Can Masdeu (Barcelona) amb els grans objectius de valorar plegades la feina feta el 2017, veure les necessitats formatives i traçar conjuntament el pla de formació, i consensuar el pla de treball del 2018.

Completarem la jornada amb un taller sobre ‘Participació i democràcia’ (que servirà de tancament del pla de participació i ens facilitaran les mateixes dinamitzadores). ATENCIÓ QUE HEM MODIFICAT EL PROGRAMA! Inicialment havíem previst fer també una formació en el qüestionari de criteris, que finalment hem POSTPOSAT, ja informarem de la nova data. I avancem l’inici de l’assemblea a les 11h!

Aquí us deixem el programa i horaris ACTUALITZATS de la jornada:
11.00 – 13.30h Assemblea de Pam a Pam
Ordre del dia:
– Valoració 2017
– Pla de formació: Recollida de necessitats, proposta de propera formació de la comiTIC
– Pla de treball 2018
– Proposta llicències per Pam a Pam

13.45 – 15.00h Dinar (hi haurà dinar per qui vingui, per això és important que ens inscribim)

15.00 – 18.00h Taller Participació i democràcia

I per participar a la jornada, inscriviu-vos al següent formulari, abans del dilluns 22 de gener.

Per construir un Pam a Pam col·laboratiu i horitzontal ens necessitem a totes!
Us hi esperem!