Pam a Pam a la FESC 2021, celebrem 10 anys!

Un any més arriba la Fira d’Economia Social i Solidària, enguany en format híbrid, virtual i presencial, i des de Pam a Pam hi volem participar amb molta energia, com sempre.

Aquest any, celebrem els 10 anys de la FESC i ens encantarà fer-ho amb vosaltres. Per això ens trobareu durant el cap de setmana del 23 i 24 d’octubre al recinte de la Fabra i Coats de Sant Andreu, Barcelona, en un espai de Pam a Pam engalanat de festa. Serem a la sala Elisa Garcia, on podeu acosta-vos a conèixer el mapa de l’ESS i des d’on estarem fent entrevistes a les iniciatives que volen entrar a formar-ne part. Si voleu que us entrevistem, escriviu-nos i mirarem de citar-vos.

A banda, però, també participem en l’organització de diverses activitats presencials al mateix recinte. Aquí les teniu:

Mercat social i intercooperació, a la Sala Flora Tristan el dissabte 23 a les 12:30. On es presentarà l’informe de Mercat Social, elaborat amb dades extretes de Pam a Pam i Balanç Social. Hi haurà les ponències de Jordi Via de la XES, Guernica Facundo del Grup Ecos, Guillem Subirachs del Balanç Social XES i Laura Cruz de Iacta i la comissió intercooperació XES

Economies comunitàries: resolent necessitats, sostenint el territori, a la Sala Flora Tristan el dissabte 23 a les 16:30. On parlarem el mapa d’economies comunitàries de Pam a Pam i el projecte de la XES amb la participació de l’Anna Lite de Marges, en Marc Grafell de Bosquerols i en Javier Rodrigo de  Transductores i Cooperasec.

Agroecologia i economia solidària: reptes per transformar el model alimentari, a la Sala Elisa Garcia el diumenge 24 a les 12:30. Xerrada organitzada des de l’Einateca Agroecològica, projecte impulsat per Pam a Pam, l’Aresta i Arran de Terra. Hi parlarà Rosa Binimelis d’Arran de Terra, Alba Rojas de Mengem Bages, Quim Pérez de Tres Cadires i Mengem Garrigues; i representants d’Ecocentral i Enllaç de l’Ebre.

 Hi ha moltes més activitats al programa!