Pam a Pam a la #FESC2016

Entre el 21 i el 23 d’octubre tindrà lloc la cinquena edició de la Fira de l’Economia Solidària de Catalunya, la #FESC2016, al recinte Fabra i Coats de Barcelona, una fira que aplega el moviment de l’ESS d’arreu de Catalunya. Un any més, Pam a Pam no ens volem perdre aquesta important cita i hi serem presents organitzant i participant diferents activitats.

Enguany ens hem proposat treballar un tema que per a nosaltres és molt important: els criteris de Pam a Pam i com les entitats de l’ESS podem millorar-ne el seu compliment. Hem detectat algunes bones pràctiques que ens agradaria compartir amb la resta d’iniciatives de l’ESS i amb totes les persones interessades, perquè ens serveixin d’inspiració pràctica en com millorar alguns aspectes. Per això hem organitzat la taula rodona ‘Progressa adequadament. Experiències i idees pràctiques per millorar el compliment de criteris de Pam a Pam‘, que serà el dissabte 22 d’octubre de 18.30 a 20.00h. En aquesta taula i hi intervindran: el Gimnàs social de Sant Pau (per parlar-nos del criteri d’integració social), LaCol (per parlar-nos sobre desenvolupament personal i democràcia interna), Cal Cases (sobre finances ètiques) i la Xarec (sobre intercooperació).

També responent a aquest objectiu, SETEM Catalunya organitza la TecnoFESC, una activitat dedicada a què totes les iniciatives de l’ESS ens posem al dia amb el criteri de l’ús del programari lliure i les llicències obertes. Hi haurà activitats al llarg dels 22 i 23 d’octubre, matí i tarda. En trobareu tota la informació completa a la web de SETEM.

Una altra activitat organitzada per la Campanya Som Comerç Just i la Banca Ètica (impulsada per SETEM Catalunya, la XES, Alternativa3, Oxfam Intermon, Fiare i FETS) i molt vinculada a Pam a Pam serà la II Desfilada de roba produïda amb criteris d’Economia solidària, serà el dissabte 22 d’octubre a les 20.30h. En trobareu més informació a la web de SETEM.

També intervindrem a la Presentació de l’informe del Mercat Social Català, que serà el dissabte 22 d’octubre d’11 a 12.30h.

Finalment, ens podreu trobar durant els 2 dies que dura la Fira a l’estand de SETEM Catalunya, on podreu rebre assessorament sobre com millorar el compliment de criteris de Pam a Pam, i on ens podreu adreçar tots els dubtes, inquietuds i comentaris sobre Pam a Pam i com participar-hi.

Ens trobem a la #FESC2016!