Nova Ruta de Pam a Pam al Raval

Cartell de la Ruta de Pam a Pam al Raval

Vols conèixer altres maneres de produir, finançar-se, consumir i fomentar l’ocupació, construint un món més just i equitatiu? Ho tens al barri! Ara, ho podràs descobrir amb la ruta gratuïta de l’economia social, solidària i cooperativa del Raval.

El proper dissabte 17 de març farem una nova Ruta de Pam a Pam al barri del Raval, en el marc del dia mundial de les persones consumidores i del consum responsable. El punt de partida serà a les 12h a l’Espai del Consum Responsable, Ronda Sant Pau 43-45 baixos, (Barcelona). És una activitat gratuïta, sota inscripció prèvia a través del mail hola@pap.wtr1.ch.

Es tracta d’un recorregut pels carrers d’un barri, descobrint iniciatives que compleixen els criteris de Pam a Pam i que destaquen perquè tenen unes pràctiques de democràcia interna interessants, o bé perquè treballen activament per la construcció de mercat social, o per que tenen una reflexió exhaustiva i intensa sobre com reduir el seu impacte ambiental.

Aquesta ruta ens permetrà conèixer de primera mà aquestes formes de deconstruir les relacions econòmiques i socials de la lògica capitalista; en què les protagonistes d’aquests processos de canvi ens expliquen en primera persona els seus projectes.

La ruta es farà en el marc de Dia Mundial de les Persones Consumidores i del Consum Responsable, en el que s’organitzen un conjunt d’activitats per donar a conèixer el consum responsable i els drets de les persones consumidores. Aquí el programa complet: Programació Dia Persones Consumidores – Espai Consum Responsable