Nou vídeo d’abastiment agroecològic en el lleure

Presentem aquest vídeo que explica les propostes d’Abastiment agroecològic a l’associacionisme educatiu de l’Escola del Sol i Pam a Pam.

La peça està promoguda per la Fundació Ferrer i Guàrdia i realitzada per la cooperativa La Pera amb l’objectiu d’impulsar la proposta destinada a esplais, agrupaments i casals de joves per abastir-se de productes agroecològics i de proximitat durant tot l’any i especialment de campaments, casals, rutes o colònies. Ho llencem ara que les entitats comencen a pensar en les activitats de cara a l’estiu per animar-les a fer un canvi cap al consum concient en l’alimentació.

Des de l’Escola Lliure El Sol i Pam a Pam fem una proposta d’abastiment alimentari per a esplais, agrupaments i casals de joves després d’una reflexió sobre el paper de l’associacionisme educatiu en el model agroalimentari. És un plantejament en el marc del projecte Abastiment Agroecològic , que intenta donar eines per posar en pràctica accions cap a la sobirania alimentària. Són 3 possibles accions d’abastiment de productes ecològics i de proximitat que van acompanyades d’una calendarització, un apartat de recursos i unes FAQs per donar les eines necessàries per dur-les a terme.

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.