Des de Pam a Pam col·laborem amb iniciatives d’altres territoris que també han creat mapes de l’economia solidària. Compartim coneixements i recursos per avançar cap a la transformació social i potenciar la construcció de mercat social. En definitiva, intercooperem. Us presentem els nostres mapes germans.

El mapa de Tornallom és un mapa col·laboratiu d’iniciatives econòmiques solidàries al País Valencià. Hi podem trobar organitzacions, col·lectius, empreses, cooperatives, etc que segueixen valors ètics com a clau per a la transformació social. Tornallom és també una eina d’avaluació de criteris ètics i solidaris i una comunitat activista. Té el suport de REAS País Valencià , la xarxa d’economia alternativa i solidària.

 

El mapa de Batura dona visibilitat als diferents projectes a d’Euskal Herria amb fins anti-capitalistes, feministes i sostenibles i així fomentar un consum responsable al seu entorn. És un projecte de Batura, una associació dins de la xarxa de Cooperatives OlatuKoop que treballa per a la sustentar i difondre els valors de l’economia social transformadora al territori.