Ja podeu inscriure-us a la IV Fira d’Economia Solidària de Catalunya!

La quarta edició de la fira es celebrarà els propers 23, 24 i 25 d’octubre al recinte Fabra i Coats de Barcelona. Esperem trobar-hi molts dels punts cartografiats a Pam a Pam amb ganes de compartir un espai on cooperar i construir l’economia en què creiem!

La Xarxa d’Economia Solidària (XES) ha obert el període de preinscripcions per a entitats i empreses de l’Economia Social i Solidària (ESS) que vulguin participar com a expositores a la quarta edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC2015).  A l’edició de 2014, vam batre el rècord d’inscrites i de públic amb un total de 196 entitats i empreses expositores i 17.000 persones visitants, que van poder participar en les 77 activitats programades!

 

 

De nou, la FESC torna amb l’objectiu de ser un aparador que posi de manifest la fortalesa i creixement del sector de l’ESS al territori català. Aquest any la fira aposta per consolidar, des d’una visió feminista, l’ESS com a pont cap a una societat més sostenible, justa i democràtica.

Si esteu interessades a participar-hi només heu de completar la fitxa de preinscripció abans del 15 de juliol de 2015. Com cada any, l’organització valorarà factors com que l’entitat sigui sòcia de la XES, estigui adherida a la Carta de Principis de l’Economia Solidària, hagi realitzat el Balanç Social o el qüestionari del nostre mapa Pam a Pam.

La fira oferirà de nou múltiples activitats com ara una mostra d’organitzacions d’Economia Solidaria catalana, tallers, exposicions i audiovisuals, experiències alternatives de treball, consum i estalvi, taules rodones, concerts, activitats lúdiques i educatives per a infants.

A més, la XES vol que la fira torni a esdevenir un espai de relació entre les empreses inscrites, on es posin en comú les seves demandes i necessitats. Per aquest motiu, es tornarà a organitzar una activitat d’intercooperació amb l’objectiu que es generin projectes compartits i es pugui augmentar la seva incidència social del sector. En l’edició de l’any passat, 80 organitzacions van participar en una dinàmica grupal que va servir per compartir objectius.

No ho dubteu, apunteu-vos a la #FESC2015! Nosaltres ho farem 🙂