Formació per noves activistes de Pam a Pam al Camp de Tarragona

Tens ganes de formar part de la comunitat Pam a Pam? Vine a la formació per a noves activistes el proper dimarts 24 de gener a les 19.30h a Tarragona (Espai Jove Kesse, c/ Sant Antoni Maria Claret, 12).

Tens ganes formar-te en Economia social i solidària (ESS) i participar a un grup de Pam a Pam al Camp de Tarragona? T’interessa conèixer de prop les iniciatives d’ESS i les pràctiques que estan duent a terme? Vols formar part de la comunitat Pam a Pam?

Formar part de Pam a Pam vol dir participar d’un procés de formació-acció col·lectiu en Economia social i solidària. El procés consisteix en una formació inicial en economia social i solidària i els criteris, així com de Pam a Pam i de com funcionament. Després d’aquesta, les persones que hi estiguin interessades participaran a un grup d’activistes de Pam a Pam, amb el que es faran entrevistes a iniciatives. A més a més, a Pam a Pam obrim altres espais de participació com les comissions de treball, per aquelles persones que tinguin inquetud de participar en altres tasques a més de fer entrevistes.

La formació serà el proper dimarts 24 de gener a les 19.30h a Tarragona (Espai Jove Kesse, c/ Sant Antoni Maria Claret, 12).

La formació és gratuïta amb inscripció prèvia a: tarragona@comercjustibancaetica.org.

T’hi esperem!