[[[["field24","greater_than","0"]],[["show_fields","field25"]],"and"]]
1 Step 1
Entrevistes de nous punts a la FESC, dissabte 21 d'octubre a la planta baixa de la Fàbrica de Creació Fabra i Coats (Barcelona)
Farem entrevistes presencials a les iniciatives que vulguin entrar a formar part del mapa de l'ESS i el consum responsable. L'entrevista dura entre 1h i 1,5h i us proposarem una hora concreta per fer-la a l'espai de Pam a Pam.
ATENCIÓ: NO ENTREVISTEM INICIATIVES AMB MENYS D’UN ANY DE TRAJECTÒRIA, el fet de no estar consolidades dificulta el compliment dels criteris per entrar al mapa
En quins horaris podríeu fer l'entrevista?Podeu escollir diverses opcions. Tingueu en compte que pot durar 1,5h
Tret d’obligació legal, les vostres dades no se cediran a tercers. Teniu dret a accedir a les vostres dades, rectificar-les i suprimir-les, i també altres drets sobre aquestes dades. Podeu consultar informació addicional sobre el tractament i la protecció de dades a: https://pamapam.org/ca/politica-de-privacitat/ Pel fet de tramitar aquest formulari, consentiu activament el tractament de les vostres dades per a les finalitats obligatòries i les marcades. Així mateix, en compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació 34/2002, d'11 de juliol, us indiquem que en emplenar el camp "correu electrònic" ens autoritzeu a fer servir aquest mitjà per efectuar comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder