Enfilem l’any a l’Assemblea General de Pam a Pam

El diumenge 2 de febrer vam trobar-nos a Can Capablanca, el Casal Independentista i Popular de Sabadell, per celebrar l’assemblea anual de la comunitat de Pam a Pam. L’objectiu era fer una valoració de les tasques fetes el 2019 i plantejar les línies i el pa de treball de 2020. També vam deixar un espai de la trobada per debatre sobre l’estat de la qüestió del projecte Pam a Pam amb Setem.

Una vintena de persones vingudes de diversos llocs del territori vam passar una jornada intensa i fructífera. A la valoració de l’any anterior es va fer un repàs de tota la feina feta i de les circumstàncies en què s’ha trobat l’equip tècnic per dur a terme les activitats que s’havien plantejat. Les xinxetes van mostrar la seva voluntat d’implicar-se més en la presa de decisions polítiques del projecte, sense deixar de banda el vessant de formació, que també es veu molt necessària. Una altra proposta va ser la d’enxarxar més els grups de xinxetes per compartir idees i experiències que poden aportar a la millora dels grups.

Després del balanç vam trobar-nos amb la junta de Setem, que havia tingut la seva assemblea general el dia anterior. L’objectiu era escoltar la seva versió del conflicte intern de l’entitat. Vam decidir deixar-nos uns dies per madurar la decisió de comunitat Pam a Pam sobre la relació amb Setem.

L’Espai de cuina i cultura de Can Capablanca ens va oferir un dinar de proximitat per arrencar amb força el repte de la tarda: aportar idees pel pla de treball 2020. La dinàmica es va articular al voltant de 5 eixos:  1000 punts i estratègia amb iniciatives, estratègia territorial, campanya d’agroecologia, formació i participació i presa de decisions. Amb panells, retoladors, gomets i alguna dinàmica en moviment vam aconseguir fer una pluja d’idees i alguns debats. Fins i tot vam prioritzar algunes accions i línies que ha acabat formant part del pla de treball final i es van escollir temes per a les properes formacions.

Gràcies Can Capablanca i grup de xinxetes del Vallès Occidental per l’acollida. Si voleu veure totes les fotos de la jornada, podeu fer un cop d’ull a l’àlbum.