Tanquem el 2021 i mirem cap al 2022

Aprofitem el canvi d’any per fer una mica de balanç de Pam a Pam i ens projectem cap al 2022.

Els més de 1.000 punts del mapa han començat l’any amb un nou calendari de taula de Pam a Pam. Enguany, inspirat en el projecte Einateca Agroecològica, on treballem amb xarxes alimentàries locals per compartir eines i recursos. És un espai inspirador d’intercooperació i suport mutu per un món rural viu en el qual continuarem treballant durant aquest any. Per això el 2022 volem reivindicar la necessitat de treballar en xarxa i cooperar per a créixer juntes.

Durant el 2021 hem creat el mapa de les economies comunitàries i l’hem començat a omplir per fer-les visibles. A banda, també hem elaborat nou publicacions, un diagnòstic sobre el Mercat Social a l’Hospitalet de Llobregat i l’altre sobre el Mercat Social a Catalunya, també hem publicat set guies per la incorporació dels criteris d’economia solidària als comerços, conjuntament amb Opcions. A banda, hem fet tres formacions per a noves activistes del projecte i tres formacions internes per les xinxetes.

Durant l’any passat s’han publicat 218 nous punts al mapa i n’hem eliminat una bona colla que, malauradament, ja no estan en actiu. De manera que hem començat l’any amb 1.190 punts en total. I ja que ens posem a parlar de xifres, la web de Pam a Pam ha tingut prop de 10.000 usuàries úniques. Continua creient el nombre de persones que consulten el mapa, tot i que no hem arribat al volum de visites que va suposar la campanya d’abastiment agroecològic durant el confinament per covid la primavera passada.

Hem fet moltes més coses! Si voleu estar al cas de totes les que anirem fent, podeu subscriure-us al butlletí.