Si apareixeu al mapa de Pam a Pam, podeu actualitzar la informació del vostre punt

Podeu modificar dades vosaltres mateixes a l’àrea de gestió. El correu amb el que heu d’entrar és el que consta a la vostra fitxa publicada a Pam a Pam.

  • A l’apartat Punts (NO a la pestanya Tauler), si cliqueu a sobre del nom de la vostra iniciativa, podeu entrar a modificar totes les dades que no siguin d’avaluació de criteris: descripció, nom, foto, adreça i ubicació al mapa (pestanya Dades Bàsiques) dades de contacte i de xarxes socials (pestanya Comunicació) incloure nous sectors, canviar la forma jurídica o nombre de persones que hi participen (pestanya Dades de Mercat Social). Abans de modificar un camp, la descripció especialment, és important que poseu el cursor sobre el concepte i us apareixerà un llibre d’estil amb informació sobre com omplir-lo perquè sigui homogeni a totes les fitxes del mapa.
  • A l’apartat El meu perfil podeu canviar el nom i correu de la persona de contacte i també editar la vostra contrasenya (aquesta informació no serà pública al web)
Què passa si no recodeu la vostra contrasenya?

Podeu introduir a l’accés a l’àrea de gestió la vostra adreça de correu-e que apareix a Pam a Pam (també és el vostre nom d’usuària) i restablir la contrasenya. Així tindreu les claus d’accés i a partir d’aquí entrar i fer els canvis que necessiteu.

Voleu fer visible que sou un punt de Pam a Pam?

Aquí us podeu baixar les imatges per identificar la vostra iniciativa com a part de Pam a Pam (al web, la signatura o altres materials). També podeu fer publicacions a les xarxes socials citant @pamapamcat. Estem a Twitter, Facebook i Instagram.

Gràcies per mantenir actualitzat el mapa!